MS KLIPPERFJORD

Firmaturer


Våre firmaturer tar vanligvis 3.5 timer på vanlige skjærgårdsturer, med mulighet for forlengelse. Kapteinen vil søke perlerne rundt og omkring Bolærne, Tjøme og Nøtterøy. Dere vil få en båt- og naturopplevelse som alle i organisasjonen din vil kunne huske med gode minner!


Kundearrangementer

 

Dagtid eller kveldstid er vår båt klar til å ta imot kundearrangementer og representasjonsturer. Ta dine kunder eller forretningsforbindelser med på en opplevelse i vår vakre kyst kombinert med god mat og underholdning!


Møtelokaler

 

Klipperfjord har en lys salong med god utsikt ut mot den vakre fjorden! Vi kan ankre i en vik og servere dere nydelig sjømat, samtidig som dere utfører deres forretnings- og møtevirksomhet.


Fester


Kysten rundt Tønsberg og Ytre Oslofjord er fantastisk herlig på sommeren! Øyene rundt omkring yrer av liv, det hilses fra forbipasserende båter og på Klipperfjords soldekk får dere servert nydelig fersk sjømat! En båttur med Klipperfjord betyr hyggelig og lett stemning, rikelig med mat, god plass og et mannskap som til enhver tid ønsker dere skal få det så hyggelig som mulig. Klipperfjord har alle rettigheter.


Velkommen til ombord på M/S Klipperfjord og en fantastisk opplevelse!