MS KLIPPERFJORD

Litt om M/S Klipperfjord

--Gammel-båten er tilbake "se Hedding"- blir foreløpig "KLIPPERFJORD 1" Klassing og oppgradering pågår.
TANAHORN het den først frem til 2000 eier FFR. Hammerfest Har trafikert alle ruter på den værharde FINNMARKS-KYSTEN og testet værmessig. Laget for å tåle DÅRLIG VÆR!--OG for å bo ombord i.
 
BEGGE BÅTER TIDLIGERE  LEGE/AMBULANSE OG PASSASJERBÅTER
 
 
 
Den lille KLIPPERFJORD--
ÆSKULAP het båten tidligere, var kåret til Norges beste ambulansebåt. Tok/ og klarte  oppdrag uansett vær. Når "SIKINGEN" ikke klarte uværet --gikk ÆSKULAP- ut i redningsoppdrag,(eks. stormen NARVE)På den værhare Helgelandskysten var den ustoppelig i alle år.- Jeg fikk testet  den på turen fra Sandnessjøen til Florø, over Hustadvika-- STATTHAVET  ++ i Storm, fantastiske sjøegenskaper spessielt i sidesjø!!
 
Dette er den 7.Passasjerbåten vi har og den 4. KLIPPERFJORD-ca.30 år's erfaring fra Charterkjøring i Oslofjorden ++Kjent fra Gøteborg -til- Kirkenes. Ca. 10 års Øvelseskjøring/OPPDRAG for Sjøforsvaret SHV. Fantastiske medarbeidere/mannskap har hvert med og gjøre alle båtene etterspurt og det ønsker vi og bringe med oss videre.
Vi har god uteplass til ca. 50 stk.KLIPPERFJORD er klasset for 49  passasjerer??Hele båten er NY resturert inn og utvendig (de bilder på billedgalleri)før og etter!!