MS KLIPPERFJORD

M/S Klipperfjord egner seg ypperlig til forskjellige arrangementer på fjorden. Enten det er fester og samlinger som familieselskaper, slektstevne, bryllup, dåp, konfirmasjon eller andre anledninger.


Konfirmasjon og Konfirmasjonsfest


Nye konfirmanter trer inn i de voksnes rekker. Det er en event som bør markeres og feires og ønskes lykke til idet de seiler avgårde mot det voksne liv.


Konfirmasjonen samler i mange tilfeller familie fra forskjellige deler av landet og kanskje utenfor landegrensene også. En konfirmasjonsmiddag i Vestfjorden eller utenfor Bolærne gir dere vakre rammer rundt middagen!


Når dere er på utkikk etter et selskapslokale til konfirmasjonsfest er M/S Klipperfjord et godt alternativ. Samtidig som det kan dekkes opp til festmiddag inne i båtens lyse salong, kan dere feire konfirmanten og nyte middagen ute på båtdekket med panorama utsikt.


Arranger bryllup på M/S Klipperfjord!


Vår båt er et utmerket valg for bryllupsdag, vielse og/eller selskapslokale dersom man ønsker naturen som bakteppe for seremoni og følgende bryllupsfest! Vår Kaptein er lommekjent på Bolærne, Tjøme og Nøtterøy og vårt mannskap vil i sine uniformer stå klare for å gjøre den viktige dagen så minneverdig og storslått som mulig for det nye ekteparet enten det er et sommerbryllup eller et vakkert bryllup i vinternatten!


En fest for dine venner!

 

Det har blitt vanligere de siste årene å arrangere en vennefest i forkant av bryllupet. En vennefest er en "mini bryllupsfest" der det under arrangementet er lagt vekt det sosiale i vennekretsen. Ta kontakt med oss for ideer og muligheter til en minnerik og hyggelig vennefest i anledning ditt bryllup!